Minilogo

HJERTEREJSEN TIL PERU

Har du brug for at tage en time out og mærke vingesuset ? Savner du et fællesskab in real life, hvor vi vandre og vokser sammen?

Er der noget i dig der længes efter at komme tættere på moder jord og universets visdom ?

Længes du efter en transformerende indre rejse?

Skriv dig uforpligtende på interesselisten

Hvorfor Peru!

Nogen gange skal man bare helt til månen og tilbage igen før det hele giver mening.

Det skulle jeg i hvert fald. Dog ikke helt til månen, men nærmere Syd Peru. Ikke at vi alle behøver det.

Men det var lidt som at lande på månen i en helt anden verden. Kvinder med høje hatte i den ene by og kvinder med brede farverige broderede hatte og nederdele i en anden by. En meget fremmed og farverig kultur og et land med en bjergtagende natur og magi.
Jeg følte mig velkommen og ret hjemme fra start omend jeg dog naturligt nok blev set på som en gringo; dem med lys hud og penge på lommen. 

Har du hørt om Machu Picchu, inkaernes by ?  Et vildt sted for enden af den hemmelige dal.
En imponerende Inka ruin by på en bjergtinde med en magisk udsigt, som er umulig at glemme.

7 år før jeg landede i Peru vidste jeg at det var et sted jeg bare måtte opleve på et tidspunkt.
Tilfældighederne, eller nærmere en form for synkronicitet, ville at jeg konstant stødte ind i nogen, eller hørte om noget fra Peru og jeg kiggede ofte på de smukke billeder på nettet fra Machu Picchu. Peru kaldte på mig.

Det gamle Inkarige er så imponerende og stort med en forunderlig tiltrækkende historie og visdom fra en fortid med stor respekt for moder jord, Pachamama, naturen, solen, stjernerne og universet.

Ubeskrivelige bygninger og ruiner ligger gemt i mange af de mest ufremkommelige højtliggende bjergområder med beviset på et helt særligt samfund der var engang.
Da spanierne kom i 1500 tallet og plyndrede de fleste byer og overtog magten blev det meste ødelagt og mange mistede livet og Inkaernes sprog og ceremonier blev forbudt.

Deres visdom er heldigvis ikke helt forsvundet da det lykkedes nogle hundrede Qeroer mirakuløst at flygte fra spaniernes indtog i området omkring det 6600 m høje og hellige bjerg Ausangate.

Her gemte de sig og blev ved med at tale deres eget sprog, Qechua, og vedligeholdte deres ritualer og levevis i al hemmelighed og overleverede deres visdom fra generation til generation.

Der er ikke mange af de gamle Paqoer ( shamaner ) tilbage i området. Heldigvis er det som om at der langsomt er  opstået mere velvilje til at bevare og støtte dette folkefærd og forhåbentlig kommer der en form for voksende tilbagetog og en stigende lyst til at åbne op for og viderebringe deres viden og visdom til resten af verden for at hjælpe vores verden, Moder jord.

Jeg har besøgt området flere gange og vandret på mange af de høje hellige bjerge, hvor man taber pusten både fysisk og mentalt. Et spændende eventyr og en helt særlig indre spirituel rejse med læring og indsigt på en helt ny måde.

Det blev en døråbner i mit liv og jeg boede i området 3 vintre i træk og fik muligheden for at gå i mesterlære som sammenlagt blev til knap 2 års læring hos en lokal Paqo / shaman, som det hedder på Quechua.

HJERTEREJSEN TIL DIG:

Vil du med til Machu Picchu og den hellige dal i Syd Peru og opleve øerne i Titicacasøen i Bolivia?

Hjerterejsen er en helt særlig spirituel personlig udviklingsrejse med nye indsigter og transformation med visdom til dig der ønsker at opleve en storslået natur og lære om et unikt folkefærd med en helt særlig livsvisdom og livsfilosofi.

Her lærer du om Inkaernes historie og livsfilosofi, stjernefolket og møder en ægte shaman og efterkommere af inkaerne i den hellige dals bjerge og ikke mindst  oplever du det ubeskrivelige i energierne og naturens storslåethed som giver indre ro og stof til eftertanke. 

Få en oplevelse du aldrig vil glemme. Træk stikket og læg hverdagen bag dig.

På FOLLOW YOUR HEART rejserne følges vi ad i en mindre gruppe og kører og vandrer i den storslående natur, og bor primært på familehotel med base nær Cusco, men vi skal også overnatte få nætter hos det lokale bjergfolk, da vi kommer ud hvor ørnen og condoren vender og hvor hotellerne ikke har fundet vej.

Mærk vingesuset og friheden, vær den du er og lyt til deres visdom og modtag nye indsigter i dit liv på hjertets vej.

Kom op i højderne og oplev det ubeskrivelige og måske ørnen eller kondoren hilser dig på din vej.

En healingsrejse i de magiske bjerge, hvor du renses og resettes og oplever den hellige dals hemmeligheder.

Vi besøger inkaernes forladte byer, spiser og bor en nat eller to med det gæstfrie bjergfolk,  bader i de varme kilder med udsigt til de majestætiske bjerge.

VI møder de ægte Paqoer ( shamaner)  og oplever nogle af deres ritualer og smukke ceremonier.

Vi vandrer i byer og bjerge, meditere, åbner op til energierne, kigger på hjertets længsel og egne livsmønstre og automatisk kommer du tættere på dit sande indre, din sjæls bevidsthed.

Undervejs fortæller jeg om dette vise folks historie og livsfilosofi og du får indsigt i deres måde at kommunikere med universet og naturen og dens betydning og visdom som har afgørende indflydelse på enhver handling.

Jeg underviser og praktisere særlige åbningsportaler, energiarbejde, elementerne, healinger, ritualer, hellige principper, mønstrenes betydning og meget mere undervejs på til inkaernes kraftfulde hellige steder. 

De kalder det hjertets vej.  Det vise bjergfolk som kaldes Qeroerne. Efterkommere af Inkaerne.

Hvert bjerg har sit navn og egen visdom og moder jord viser dig vej og månens kraft fejres under fuldmånen og vi taler og danser omkring bålet og stjernerne over os føles tættere på end som aldrig før.

Når tiden står stille i bjergene og roen bliver mærkbar er det en lise for sjælen. 

Pusterum i små hyggelige bjergbyer med hvert deres håndværk skabt af de lokale og deres forfædre og måske du får lyst til at smage den lokale kaktus drik ,chicha, eller nyde en varm suppe tilberedt af en af de lokale Mamitas.

Det er svært at beskrive magien. Det skal opleves på krop, sind og sjæl, men du vil ikke fortryde.

Det er en helt unik investering for livet med ny læring og indre visdom. 

En magisk tur med næring til krop, sind og ånd, hvor du vender hjem med noget stort og ubeskriveligt. Det skal opleves og din rygsæk vil blive fyldt op med masser af nye indsigter og visdom for livet.

Vi tager ud hvor turismen endnu er begrænset og møder dette unikke folkefærd som kun taler deres eget modersprog Qechua. Kvinder med farverige hatte og nederdele, bare tæer i sandalerne, børn med røde kinder, bonden der tygger sine cocablade omgivet af af lamaer i flokke.
Et stærkt folkefærd, hvor velfærdssygdomme ikke eksisterer. Et simpelt men barskt liv i højderne.

Det er langt fra alle der kan tale spansk i mange af bjergområderne i Peru. 

Du får masser af nye lærerige værktøjer og viden, som du kan bruge når du vender hjem. 

Der er pauser, hviledage og plads til at være alene undervejs, hvor du kan opleve, skrive, integrere, læse, shoppe, få massage i Cusco, sidde i solen på en bænk og glo på livet der udspiller sig eller gå på en lille lokal restaurant og få 2 simple traditionelle peruvianske retter til 25 kr.

Titicaca søen, Bolivia:

Det er muligt at forlænge rejsen med en 5-6 dages tur til Titicaca søen med dens mystik, smukke historiske øer og farverige kultur og seværdigheder.

Her hvor historien startede med Inkaernes solgud. Bygninger og forladte byer der rækker tilbage lang tid før Inkaerne kom dertil. Men e
nergien, myterne lever og ånder stadig og bygningskonstruktioner har overlevet i årtusinder og bygningsværker som ikke synes muligt ud fra nutidens forstand. 

Titicaca søen ligger i 3800 meters højde og på grænsen mellem Peru og Bolivia og er den højst beliggende farbare sø i verden.  Her sejler vi ud og bor på en af øernes Home Stay. En af de hjertelige lokale familier og nyder deres veltilberedte hjemmelavede måltider.
VI vandrer til øens mandlige og kvindelige bjergtop med en historie og udsigt der får en til at tie mens solen går ned. 

Bo en nat eller to i små kår men med glade store og stærke hjerter.

Vi sejler forbi en af de mange små beboede sive-øer lavet af stråhalm og måske bliver vi inviteret ind og ser deres små hytter og oplever lidt af deres særprægede levevis.

Kom med til måne - og soløen i Bolivia og bo oplev byen Copacabana i den sydlige del af den næsten 200 km lange bjergsø. Øer med helt særlig tilknytning til Inkaernes historie og visdom. 

En hjerterejse med fællesskaber, delinger, ceremonier, livsindsigter og mulighed for at få venner for livet.                              


Hjerterejsen varer 2 uger i og omkring den hellige dal i Syd Peru med base nær Cusco.

Herefter med mulighed for knap 1 uges hjerterejse til Titicaca søen i Peru og Bolivia.

 

 

FÅ MINE TRE VEJE HJEM I HJERTET

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev 

Ja tak

Praktisk info:

Kontakt mig for nærmere info eller skriv til mig hvis du ønsker at komme på interesse listen,
så du får besked blandt de første når jeg udbyder Hjerterejsen til Peru og Titicacasøen, Bolivia.. 

Hjerterejserne:

Inklusiv :

Overnatninger på familehotel, guest house og homestay
Transport med bus, taxa, båd på alle ture.
Ceremonier, ritualer, shamanmøder ...
Jeg selv vil være med som guide og underviser.
Små overraskelser undervejs. 
Entre til Macchu Picchu og mange andre hellige steder.

Program skræddersyes til gruppen og afhængig af vejrforholdene.
I programmet vil indgå info om når maden er inkluderet.

Priser: Ring og hør nærmere.


Eksklusiv:

Transport til Cusco, Peru.

Rejseforsikringer

Vi mødes i Cusco, men jeg er altid behjælpelig med info omkring booking af fly og transport.

Læs også om mit Hjerte retreat course i grækenland

“Jeg er virkelig imponeret over den intensitet af de spirituelle oplevelser, som Marianne kan skabe i sine sessioner. Hun er en rigtig åndelig vejleder for mig”

Andreas Ostwald


Andre muligheder

Søger du et fællesskab, så finder du flere hjerteforløb for kvinder

HEART MEETING

8 ugers personlig sparring til dig som ønsker et eksklusivt 1:1 forløb med egen mentor, sessioner, behandlinger og en skræddersyet drejebog tilpasset dig og dine behov. Til dig som ønsker livsglæde og overskud.

 Læs mere >>> 

HEART CIRCLE 

Online hjerte cirkel til dig som ønsker fokus på livsovergange og livsvisdom.  Vi mødes 7 gange og tager afsæt i de 7 chakra og ser på vores livsmønstre, udfordringer og budskaber.
Vi indrager krop, sind og hjerte. 
Læs mere >>> 

HEART TIME

Få hjælp til  en aktuel udfordring i dit liv. Vi mødes online og sammen tuner vi  skarpt ind på dig i en times session / behandling eller et guidet livsoplæg. 
 Bliv set, hørt og mødt.

Læs mere >>>

HEART RETREAT

Retreat til smukke Grækenland. Til dig som har brug for en pause og mærke ind i DIT hjerte. Til dig som drømmer om at omme hjem i dig selv og genfinde DIN indre ro, og lade livsglæden og energien blomstre.

Læs mere >>>