Minilogo

HEART TIME session

En times individuel sparring, hvor vi tuner ind på dig.

Vi ses online eller hos mig.

Klarhed og retning.

Book 30 min gratis samtale


Sessionerne er en kombination af TFT terapi, samtale, klarsyn og guidening.
Læs mere om TFT behandling og sessionerne her på siden.

Som hormon yogalærer giver jeg gerne øvelser, energi-og kostråd eller personligt 
program til at afstresse, balancere krop og sind samt booste dit immunforsvar.

INDIVIDUEL SPIRITUEL VEJLEDNING

Måske du går med spørgsmål a la disse:

  • Hvad er meningen med livet og min egen mission eller vej?
  • Hvad vej skal jeg gå?  Hvad vil jeg egentlig ? Hvor er jeg på vej hen?
  • Du er nysgerrig på spiritualiteten. Hvad vil det sige at være spirituel?
  • Noget kalder eller trækker i dig.

Vi taler om livsspørgsmål og du får viden om spiritualitet i sin enkelhed og hvordan du kan bruge den i dit liv og hverdag og med viden og redskaber der passer til dig og din overbevisning.

Alt efter hvor du er og hvad du har brug for så tager vi udgangspunkt i lige der hvor du er.

Vi er alle forskellige og på hver vores rejse i livet, verden og universet.

Det kan være du blot har brug for en enkelt samtale omkring klarhed på et særligt område eller måske du ønsker et individuelt læringsforløb eller mentorforløb, med mig som vejleder over en periode.

Bor du i nærheden kan vi mødes i samtalen under en  WALK AND TALK i naturen.

Jeg laver også gruppeforløb og spirituelle udviklings cirkler.
Læs mere her >>>  HEART CIRCLES

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere.


Tankefeltsterapi og samtalen

Tankefeltterapi, TFT, er en enkel og effektiv alternativ behandling, som lindrer ubehag om det er psykiske udfordringer, forbier, depression eller fysiske smerter.

Har du mærket stress, hjertesorg, tankemylder, angst, frygt, vrede, lavt selvværd, fobi, depression, livskrise, traumer eller fysiske smerter i muskler/led eller f.eks tinitus, piskesmæld, fibromyalgi …så er TFT terapi ofte en fantastisk hjælp.

TFT er en kombination af Østens alternative behandlingsmetoder og Vestens samtaleterapi som tilsammen er et fantastisk og effektivt redskab og uden brug af medicin og fri af bivirkninger.

Tankefeltsterapi har en meget høj succesrate og er veldokumenteret i mange professionelle undersøgelser og derfor er TFT meget brugt i hele verden.

En utrolig healingsform som er virksomt og et enkelt værktøj, som jeg bruger med begejstring, da jeg har kunne hjælpe rigtig mange med denne behandling.

Min oplevelse er at mange har prøvet en del andre behandlinger uden held og er overasket over TFT hvor hurtigt det virker og ofte på kort tid.

TFT kan i langt de fleste tilfælde sagtens kombineres med anden behandling og medicin.


HVAD ER TFT >>> LÆS MERE HER


ENGLEOPLÆG

Går du med livsspørgsmål, et svært valg eller en bekymring for noget eller er du blot nysgerrig og mangler guidening på din vej, så er der altid hjælp at hente.

At følge ens hjerte og træffe valg i livet kan være nogengange være svært for os og her hjælper vores guider os på vej.  De understøtter det vi allerede ved i dit indre, men som vi måske ikke er helt bevidste om eller bare i tvivl.

Personlige engle oplæg af forskellig art er med til at hjælpe og understøtte din søgen eller længsel fra dit hjerte og din sjæl.

Det handler ikke om religion men mere om det der er mellem himmel og jord eller universets forunderlige magi og naturlige kraft.

Måske du har brug for at se på dit livs udfordringer eller hvor du bevæger dig hen eller måske hvad der er væsentligt i dit liv nu og her. 

Gennem flere kurser og mange års brug af engle- og orakelkort laver jeg personlige større oplæg der typisk varer 1 til 1,5 time med beskeder, hvor jeg tuner ind og ser på det der kommer og er væsentligt for dig at vide og mærke.

Du kan stille spørgsmål undervejs og du får en professionel grundig gennemgang med masser af udviklingspotentiale.

ONLINE SESSIONER OG PRISER

Har du modstand mod online sessioner?

Det kender jeg godt og har selv været lidt skeptisk omkring online samtaler indtil jeg blev tvunget til at tage uddannelsestimer, kurser samt give og modtage behandling online via en computerskærm eller mobiltelefon her i de sidste par år.

Det fik mig til at sande og opleve at kvaliteten på behandlingerne og kurserne faktisk fungerer lige så godt og at der sagtens kan skabes det rum og nærvær det kræver.

De fleste af mine sessioner foregår online, da jeg har erfaret at det virker ligeså godt og der spares transporttid og mit eget ønske er opfyldt med at kunne være fri til at hjælpe uanset hvor jeg er.

Har du brug for det foregår hos mig er det stadig muligt, såfremt jeg er i DK.

Pris:
Kr. 900
,- per TFT behandling og samtaleterapi af 1-1,5 times varighed.

Kr. 750,- Engleoplæg og budskaber af 1-1,5 times varighed.Book 30 min samtale

“Jeg er virkelig imponeret over den intensitet af de spirituelle oplevelser, som Marianne kan skabe i sine sessioner. Hun er en rigtig åndelig vejleder for mig”

A. Ostwald

Jeg fik 1 behandling med TFT af Marianne
Hun ramte hurtigt “spot on” med, hvor mine langvarige nakkesmerter stammede fra - og efter koncentreret, dybdegående behandling blev der løst op for årsagen, og mine nakkesmerter har været væk siden.

Gitte Ladefoged

 

FÅ MINE TRE VEJE HJEM I HJERTET

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev 

Ja tak

Andre muligheder

Søger du et fællesskab, så finder du flere hjerteforløb for kvinder

HEART MEETING

8 ugers personlig sparring til dig som ønsker et eksklusivt 1:1 forløb med egen mentor, sessioner, behandlinger og en skræddersyet drejebog tilpasset dig og dine behov. Til dig som ønsker livsglæde og overskud.

 Læs mere >>> 

HEART CIRCLE 

Online kvindecirkel til dig som ønsker fokus på livsovergange og livsvisdom.  Vi mødes 7 gange og tager afsæt i de 7 chakra og ser på vores livsmønstre, udfordringer og budskaber.
Vi indrager krop, sind og hjerte. 

Læs mere >>> 

HEART RETREAT

Retreat til smukke Grækenland. Til dig som har brug for en pause og mærke ind i DIT hjerte. Til dig som drømmer om at omme hjem i dig selv og genfinde DIN indre ro, og lade livsglæden og energien blomstre.

Læs mere >>>

HEART JOURNEY

En transformerende personlig og spirituel udviklingsrejse.
En investering for livet med ny læring og indre visdom. 
Mød shamanens livsfilosofi, og mærk vingesuset, mens vi. vandrer sammen. 

Læs mere >>>