Minilogo

Om Marianne 

Jeg hjælper med at åbne

vejen til indre fred, klarhed og livsglæde.

Hjertets vej mod frihed, visdom og drømme

Fra uro, stress og smerte til noget større i dig.

 


 

Book 30 min gratis samtale


 MIN BAGGRUND 

Nr 7 JPG

Mit navn er Marianne Gammelgaard og jeg hjælper mennesker videre på deres vej og indre rejse i livet. Hjertets vej. 

Komme hjem i os selv og sætte os fri af blokeringer. Skabe mod og mærke friheden til at være sande mod os selv og andre.
Et liv som stemmer overens med egne værdier, handlinger og drømme. Der hvor glæden fylder mest!

Det er min hjertesag og jeg gør det fordi jeg selv har haft brug for hjælp i perioder af mit liv og ved hvor vigtigt det er at have nogen at støtte sig til og som kan hjælpe en videre.

Jeg har altid ønsket at følge mit hjerte, men i mange år var jeg ofte i tvivl om det jeg mærkede nu var rigtigt, var det nu en god ide, eller klogt, fornuftigt, og hvad ville de andre tænke om mine skøre ideer

Kom til verden i 1965 og har oplevet lidt af 70ernes frigørende efter-periode og min mors rødstrømpetid samt 80ernes farverige og danseglade musik. Gik rundt i både rulamsfrakke og træskostøvler som pædagogmedhjælper og og et outfit med skulderpude-kjoler til fest. Årerne gik med at navigere i mine valg, og afprøve forskellige ting og langsomt lære mig selv bedre at kende.

Men bund og grund er jeg en naturligt, spontant og passioneret kvinde med eventyr i blodet. En fighter med store drømme og et hjerte der brænder for at hjælpe og inspirere andre på min vej.

Jeg har altid elsket at rejse ud i verden og møde nye kulturer, vandre i bjergene og lære om livet. Min familie, nære venner, naturen, dyr og min frihed er af største betydning i mit liv. 

WALK THE TALK

Jeg har gået vejen selv 

Igennem egne livskriser bl.a skilsmisse, stress og udbrændthed, identitetskrise, frygt for fremtiden, smerter, ryg operation, hjernerystelse har jeg lært meget og ved hvor svært det kan være at tage det næste skridt og tro på at livets udfordringer er en gave.

Det at tage de store beslutninger i livet kan være meget skræmmende og uoverskuelige og kræver ofte professionel hjælp og støtte til at få overblik og finde ro og mod til at tage nye valg og vælge det der giver mening i livet.

Min passion er at hjælpe DIG og andre til at finde vejen til indre ro, klarhed og glæde i livet.


Udannelse/kurser/virksomhed/visdom:

Jeg er uddannet sygeplejerske, TFT terapeut, Lyd healer, Hormon Yogalærer.

Kurser fra ind- og udland:
Bl.a 2 årigt shaman/healing-mesterlæreforløb i Peru, Soul Reading,, Integreret lyd healing, hos Jane Winther, Meditationskursus, Munay Ki, initiationer,  Soulwalk grundkursus, Master Classes i Engleoplæg og ikke mindst min egen flerårlige selvudviklingsrejse med læring på krop, sind og sjæl. Selvlært smykkedesigner og smykkeproducent i eget engrosfirma i knap 10 år indtil 2018. Medejer af smykke-og tøjbutik i 2 år.

I øjeblikket er jeg meget optaget af lyden og stemmens kraft og er i et forløb på Githa Ben Davids Vocal Sound Healing therapy uddannelse.

Interessen for menneskets funktion og psyke har altid optaget mig og ikke mindst den mere den spirituelle dimension i livet.

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1991 og fandt ud af i årene efter, at det var kommunikation og krisehjælp, hvor jeg virkelig følte at kunne gøre en forskel og at traditionel medicin ikke altid er den eneste vej til helbredelse.

Den alternative verden eller tankegang trak i mig fra start og jeg ved jo godt, at vores sind og vilje har stor indflydelse ift smertelindring, healing og balance mm i livet. Derfor sagde jeg efter 14 år som sygeplejerske mit job op og en ny og mere holistisk rejse begyndte.

Passionen for livet og min kreativitet og trang til at opleve nye eventyr og kulturer har altid drevet værket i mig og givet energi og mod på          at handle på nye udfordringer.

Derefter voksede en hobby til en forretning med efterfølgende engros firma som smykkedesigner og producent til danske guldsmede.
Det blev til 10 år i branchen som selvstændig og med mange rejser til Indien. Et spændende eventyr men også en opslidende og travl periode med udbrændthed til følge.

Mine mangeartede valg og søgen førte mig videre og uanset om det var på godt eller ondt måtte jeg leve med konsekvenserne af mine valg, som både førte til glæde og smerte. 

I dag er jeg meget taknemmelig og fortryder intet og har lært at se på livet som en gave med den læring og de erfaringer der har gjort mig til den jeg er i dag med  mere klarhed, en indre ro og en større glæde trods de konstante udfordringer og læringer livet bringer.

Jeg tog en lang timeout og rejste alene rundt i Indien og senere til Mexico, Guatemala og Peru på en slags indre pilgrimsrejse eller personlig rejse. Det blev en ny opvågnen til noget dybere jeg længe havde drømt om eller længtes efter. Det blev starten på et liv med større omsorg og selvkærlighed i min hverdag.

Jeg har ofte søgt spirituelle samfund og i Peru var det Inkaernes og deres vision og livsfilosofi der optog mig og stadig gør. 

3 vintre i træk tilbragte jeg i det sydlige Peru, hvor jeg har vandret i disse smukke magiske bjerge og hvor jeg valgte at følge og blive oplært

af en shaman der er født og lever i disse bjerge. Et intenst skelsættende forløb i knap 2 år.

Jeg har lært at følge mit hjerte og ved hvad det vil sige på et dybere plan og er dybt taknemmelighed for livet og min læring. 

Det blev også en tid med mange forskellige kurser og mange interessante læste bøger, og dybe og lærerige samtaler med mennesker fra nær og fjern, som klart har hjulpet mig til at forstå mine tanker og livsmønstre. Der er en kontinuerlig interesse i at forstå menneskets psyke i samspil med universets kraft.  Tilfældigheder og synkronisitet som gør det magisk og hjerteåbnende.

Det står mig dog også klart, at det er min egen livsrejse med de mange forskellige oplevelser og erfaringer på krop og sjæl, som er den vigtigste visdom jeg tager med mig i mit arbejde med at hjælpe og vise andre vej videre... mod den længsel eller drøm hjertet og sjælen gemmer på.

I dag er jeg meget mere bevidst om de handlinger og de valg jeg tager og det er en befrielse modsat fortidens frustrationer, bekymringer og frygt.

Jeg er ikke perfekt og det er heller ikke mit mål eller råd at stræbe efter, men selvindsigt og øget bevidsthed bidrager til et højere bedste for alle.