Minilogo

TFT TERAPI

TIL FORLØSNING 

AF PSYKISKE OG FYSISKE UBALANCE

UBEHAG I KROPPEN, SINDET OG HJERTET 

FÅ 30 MIN GRATIS FORSAMTALE

Hvordan virker og foregår tankefeltterapi?

I TFT og samtalen arbejder vi med den dybere forståelse for problemet og selve årsagen for jo bedre vi kender årsagen jo nemmere er det at lindre eller fjerne problemet. Tankefeltterapi er en af de mest effektive redskaber til dette.

Vores celler har tusindvis af funktioner og en livslang hukommelse.

Ved hjælp en let banken / tapping på væsentlige energi meridianbaner frigives blokeringer der har ført til de ubehag vi har.

Selve sessionen er meget blid og rolig og du får en grundig introduktion, så du er tryg inden vi går i gang.

Jeg guider dig hele vejen så du kan slappe af og få den hjælp du har brug for.

Efter den indledende samtale bruges en blid banken eller tappen på væsentlige energi- og meridianbaner på øverste del af kroppen.

I behandlingen gør jeg også nogle gange brug af EFT som betyder Emotionel frihedsteknik, hvor der bruges individuelle sætninger samtidig med den milde banken / metode.

I sessionen bruger jeg min dybe intuition, livsvisdom og professionalisme med skarp fokus og nærvær under hele behandlingen og møder dig der lige der hvor du er.

Træthed er en naturlig reaktion efter behandlingen og der kan forekomme kortvarig svimmelhed eller kvalme og i sjældne tilfælde let feber, men det er udrensningen og den healing der finder sted, som kan forårsage det og derfor er det et naturligt sundhedstegn på behandlingen.

Det er derfor altid en god ide at drikke godt med vand inden og efter en session, da der sker den udrensning der sker i kroppen foregår hurtigere og bedre når kroppen er vel hydreret.

Jeg anbefaler at du ikke planlægger noget særligt efter behandlingen, så du kan hvile dig og/eller tage den med ro. En af fordelene ved online behandlinger er at du kan gøre det hjemmefra og hvile dig bagefter uden at skulle bruge tid på transporten.

Du er velkommen til at ringe og få en snak eller sende en mail. En investering i dit helbred og din selvkærlighed